Kaffe once again

Igår blev det inget inlägg trotts allt! Det blev film och massa sms:ande och sovande, haha. Nu ska jag iallafall komma fram till saken, fyfan vad jag hatar att vakna så här sent! Jag menar visst, det är verkligen skönt att sova ut i bland och sova länge. Men inte att vakna klockan 2 på eftermiddagen, hallå? Då har ju ungefär dagen gjort sitt redan. Just det, jag dricker kaffe once again.

SHOUT; Paradox.
En mycket kreativ människa som både gör sina egna beats och skriver texter.
Kolla gärna in hans första låt! Tänk också på vilket försprång han har med vissa andra rappare och deras "första låtar" haha! PARADOX

Stor fail!

Först måste jag säga att Hatchiko var GRYMT bra! Ni måste se den. Well, som vanligt sitter man uppe hela nätterna och antingen spelar eller producerar musik.. Denna gången fick man tag på Hannes och man fick höra att de skulle dra till Flaten klockan 07 idag, på morgonen alltså. Efter en stund så sitter man vaken och klockan börjar bli 06. Då börjar man sega och lägga sig i sängen och verkligen intensiv kolla The Unit som gick på 6:an. Här kommer failen. JAG SOMNADE, Fan! Så jag vaknar upp klockan 10 och frågar mig själv vad fan som har hänt. Logisk förklaring "Du somnade, idiot" Min låt kommer snart i veckan med. Det går riktigt bra och jag har tagit upp ribban enormt mycket.

- Ikväll blir det shouting och lite bilder kanske, peace!

Godkväll!

MYCKET MYCKET MYCKET bra dag idag! Har spenderat hela dagen med farsan, gamlingen har precis fått en dator. Haha, så det är tillbaka till skolbänken once again för honom, roligt värre! Så thai mat och massor av musik har gjort dagen smooth och härlig. Just nu sitter jag och lutar mig bakåt i min gnisslande stol och väntar på en film som jag laddar ner. Hachiko gäller för ikväll! Får hoppas att den är bra då, som alla säger :) Så snart drar jag mig mot sängen, folks! Anyways.

SHOUT; Dj Darney a.k.a BoomBappin'Zombie.
En snubbe som har lirat länge inom hiphop producering och har sin egna sköna "farmer-style" Njut bara! HÖRS


Dubstep; Lung - Afterlife & B - Complex

Detta track är så sagolikt bra! Jag får fan rysningar! BIG UP



Också så inleder jag denna dag med klassikern! B - Complex - Beautiful Lies.
Lyssna sönder er grabbar!


Kaffe är en morgondrog

Jag har vaknat för ca 45 minuter sedan, och nu sitter jag med min vardagliga kaffe vid datan och producerar musik! Mycket härligt väder idag faktiskt, blir att vara ute hela dagen fram tills kvällen då batman kommer i think.
Jag har aldrig varit så här insatt i musiken förut. Men nu går det verkligen bra, har fått till väldigt bra melodi och wobble-bas honest. Jag ska väll fortsätta med min musik så nu så hörs vi senare! Fred ut.
En väldigt bra sida för visa "grejer" @ www.bugmenot.com

Lyckad dag, som fan!

Denna dag har varit väldigt lyckad! Allting har precis varit skit bra, ja! Helt ärligt. Började med att gå upp och ta min kopp kaffe och senare försöka vakna till under ett bra tag med Dubstep till morgonen, samtidigt som man chillade med musiken brände man skivor till pappa! SKIT CHILL VAR DET I STAN IDAG Bara så alla vet. Sedan tog man en fika med batman, gilla läget lixom! Skit social och mysigt som fan var det - måste göras om säger jag bara; ye.
Efter en stund så ringde stackarna Felix och Hannes som hade världens dryg i Bandhagen, så jag drog dit innan jag var på väg hem.. Blev ute en lång stund faktiskt! Sedan joinade vi upp resten av gänget, galet galet galet galet

- Inte nog med att jag har haft en bra dag, det har gått ENORM bra inom musik produceringen också. Så imorgon blir det chill med pap's once again & batman. BILDER FRÅN IDAG NEDANFÖR!
Bilderna är från Gamlstan ungefär vid kajen, mitt emot Slussen. Felix och Hannes är hulliganer på sista. PEYZ

Blommor och blå himmel!

Jag drog ett par bilder på balkongeni veckan! Det var perfekt sol och bra himmel! Se och njut bara.
Saknar dagen rätt så mycket, men bättre kommer hoppas jag! Walla Nu ska jag åter igen till stan, för idag finns det inga moln! GLAD SOM FAN! Drar med mig kameran också.



Sömlöshet i mängder?

Börjar känna mig på att dagarna blir att längre och längre, ju längre man är vaken om "nätterna". Har varit vaken till way past 03 hela veckan i princip. Dagen har gått lite halft bra! Inget stan, det regnade i city! Dock mycket med musiken har jag gjort. Och så klart Nördat Warcraft III! Och nu, åter igen till det sömnlösa. Bah
En bild jag tog från Eriksdalsbadet i stan! Hope you like it!

Dubstep; Ghosthack - Nanotexh

Idag under tiden då man väntar på att tiden ska gå fyndade jag lite på youtube!
Väldigt udda stil och grymma FX ljud. BUT I LIKE IT! Själv håller jag på med ett nytt track som jag började med idag, så det kommer fram något under veckan får vi hoppas på! Tills dess, ha det soft!
DUBSTEP DUBSTEP DUBSTEP DUBSTEP DUBSTEP DUBSTEP DUBSTEP

Edit; Det regnar.

Det regnar, eller åtminstone i stan idag. Så det blir nog inget stan för mig idag.
Får nöja mig med god mat framför datorn och dubstep idag, har olagligt tankat ner lite från PB. Lägga ut lite bilder på fotografier idag som jag har fotat, but only maybe! jag lover inget! (:D) heh. Och fyfan för dolt nummer! RAMPAGE!

Långa eller korta inlägg? Vad tycker du? Answer, god damnit!
(Jag är nyfiken, bra att veta!)

Godmorgon!

Jag har precis vaknat faktiskt! Larmet ringde för ungefär 10 minuter sen, så jag är helt borta just nu. Jag har inte vaknat så här tidigt på ett väldigt bra tag faktiskt. Har alltid blivit att man sitter uppe till klockan 03 - 04 eller till och med längre för att det börjar ljusna så tidigt. Inte nog med det så går solen upp precis utanför mitt fönster. SCORE Hur som hellst ska jag ta mig en kopp kaffe och duscha sönder mig! Ska in till stan och träffa pappa!
Låter bra, bra tycker jag!

SOM SAGT, jag är trött! I'm Out
!

Electro/House; Karo - Aren't You Clever

Karo är en väldigt god vän till mig, och en mycket speciell musik producent.
Snubben använder sig ut av samma program vara som mig själv; FL Studio!
Här är en av hans senaste Electro/House verk. Dock är hans original genre Hardstyle. Vilket ni kommer få se massivs av framöver! Är det något ni undrar så är det bara att kontakta honom på [email protected].




Musikproducering;dubstep!

Denna är ca 23 dagar gammal och är mitt seriösaste arbete inom Dubstep.
Just nu försöker jag lära mig mer och mer tekniker tills vidare..
Här får ni smakprov vad jag gillar för något och vad jag kan.

ASONE-DUBSTARR by iamhubbbe

Dubstep; Ruckspin ft. Planas - Oxygen!

OXYGEN!
Detta får ni inte missa!


BLOGG? JA



Im here again you fools!
Åter igen har jag kommit tillbaka till bloggandet. Har haft ett par tal bloggar förut men blev aldrig nöjd med någon ut av dom, and that's the story people. Iallafall så har jag kommit på idén att blogga nu över sommaren och kolla ifall jag kommer någonvart denna gången. Lite strikta tankar och idéer som jag ska följa denna gång.

*Det kommer finnas lite olika kategorier här som du ska kunna välja emellan.
*Blogga minst en eller flera gånger per dag! (Im making progess, bitch)
*Varje dag ska jag köra fram en låt som jag har lyssnat på! (SPÄNNANDE!)
*Expandera mitt nätverk för fotografi! Jag fotar ju!
*Ska börja lägga ut flera ut av mina musik tracks!
*SHOUTA FOLK! YO

RSS 2.0